Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران از برگزاری جشنواره دانشجویی دل‌نوشته‌های من و نهج‌البلاغه توسط دانشگاه پیام نور استان تهران خبر داد و اظهار داشت: کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور در همه رشته ها و مقاطع می‌توانند در این جشنواره شرکت نمایند.

به گزارش ایسنا، غلامرضا بخشی خانیکی با اشاره به نقش و اهمیت آموزه‌های نهج البلاغه در میان مسلمین گفت: نهج البلاغه به عنوان یکی از اصیل‌ترین متون دینی شامل خطب، نامه‌ها و حکمت‌های راه‌گشا و عملی امیرالمومنین علیه‌السلام است که با توجه به فرامکانی و فرازمانی بودن این تعالیم، می‌توان آن را به عنوان یک منبع مهم در تربیت دینی و اخلاقی دانشجو به شمار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی جشنواره دانشجویی دل‌نوشته‌های من و نهج‌البلاغه در ادامه افزود: با توجه به شرایط کنونی جهان، کشور و شیوع ویروس کرونا، پیوند با دین و بزرگان مذهب بیش از گذشته احساس می‌شود. ارتباط بیشتر با خداوند متعال و کلام وحیانی و ائمه اطهار علیهم‌السلام، به عنوان واسطه فیض الهی موجب حفظ آرامش، معنا بخشی به زندگی، تقویت روحیه، ایجاد هیجانات مثبت و کاستن آلام و دردهای انسان خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنوراه را چنین بیان کرد: به منظور پیوند بیشتر قشر دانشجو با کلام امیرالمومنین علیه‌السلام و همچنین عمق بخشی به دانسته‌های دینی و مذهبی آنان در ایام قرنطینه و مجازی شدن آموزش‌های دانشگاهی، این جشنواره با مرکزیت استان تهران طراحی شده است.

بخشی خانیکی مخاطب جشنواره دانشجویی دل‌نوشته‌های من و نهج‌البلاغه را دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور در کلیه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی عنوان کرد و گفت: دانشجویان جهت شرکت در جشنواره می‌توانند با مراجعه به کتاب شریف نهج‌البلاغه و ترجمه های موجود آن یکی از خطب، نامه‌ها و حکمت‌های این مصحف شریف را خوانده و برداشت ادبی و خلاصه‌ای از آنچه را که مطالعه نموده‌اند را به زبان و قلم خود به زیور طبع بیارایند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران در انتها اظهار کرد : علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه پیام نور استان تهران به نشانی http://tehran.pnu.ac.ir  و یا کانال جشنواره در پیام رسان سروش https://sapp.irtpnu.ac.nahjolbalagheh مراجعه کنند. مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریورماه سال جاری است که از بین آثار دریافتی به ۵ اثر برگزیده جوایز نفیسی اهداء خواهد شد. ضمنا در صورتی که بنا به تشخیص هیات داوران کیفیت آثار رسیده مطلوب باشد، آثار منتخب با نام صاحب اثر در کتابی با همین عنوان به چاپ خواهد رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهج البلاغه دانشگاه پيام نور دانشگاه پیام نور استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : قصه ها و ترانه های و ماشین‌نوشته های تهران قدیم خط به خطش برای اهالی تهرانی که در گرد و غبار روزگار مویی سپید کرده‌اند پر از خاطره‌های فراموش نشدنی است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«محمود منیعی» تهران‌پژوه، درباره این موضوع توضیح می‌دهد: «با عجین شدن خودرو در زندگی روزمره مردم و جمع شدن بساط درشکه‌چی‌ها اغلب راننده‌ها برای جلب مشتری بیشتر و بازارگرمی سعی می‌کردند از ‌ترفندهای مختلفی استفاده کنند. قدیم‌ها خودروها فاقد پخش‌صوت یا رادیو بودند. به همین دلیل، اغلب راننده‌ها سعی می‌کردند با خوش‌وبش و نقل روایت‌های جالب به نحوی با مسافران ارتباط بگیرند تا اینکه به مرور زمان راننده‌ها یا شوفرهای خوش‌صدا شروع کردند به آوازخوانی در طول مسیر که در ماشین دودی هم انجام می‌شد.»

بنا بر این، خواندن تصنیف‌هایی کوچه‌بازاری مانند ترانه معروف ماشین مشدی ممدلی نه بوق نه صندلی و از قند و شکر ساخته‌ام جوجه خروس، آقایان یکی یه دونه خروس و... در هنگام سفر رواج پیدا کرد.

اما قصه ماشین‌نوشت ماجرای جالب‌تری دارد. مطالبی که اغلب برگرفته از دلمشغولی‌های روزمره صاحب خودرو بود. درباره فرهنگ ماشین‌نوشت‌ها «سیدجمال هادیان طبایی‌زواره» کتابی با عنوان «اتول‌نامه» نوشته است که در آن به موضوع همین ماشین‌نوشت‌ها و معروف‌ترین و پر مخاطب‌ترین آنها در میان راننده‌ها پرداخته شده است.

منیعی در این باره می‌گوید: «زیبایی بصری خودروها و اینکه پیام و اثری تلنگرآمیز برای ذهن مخاطب داشته باشد برای راننده‌های تهران قدیم بسیار مهم بود و به همین دلیل سعی می‌کردند وسیله نقیله‌شان را با بهترین شکل و نوشته‌ها تزیین کنند و به نحوی تو چشم شهر باشد؛ از جمله: عمرا اگر لنکه‌ام را پیدا کنی / خدایا هیچ جوانی را نامراد نکن/ مژده ‌ای دل که مسیحا نفسی می‌آید / سلام جیگر طلا / ناظم نظم جهانی کی می‌آیی / خدا کند که بیایی و..»

کد خبر 848729 برچسب‌ها هویت شهری تهران اتومبیلرانی

دیگر خبرها

  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه