Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@05:00:44 GMT

کلینیک کسب و کار دانشگاه پیام نور راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۶۱۷۸

کلینیک کسب و کار دانشگاه پیام نور راه اندازی شد

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران از راه اندازی کلینیک کسب و کار مجهز به آزمایشگاه های پیشرفته و تکنولوژی روز دنیای این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دانشگاه پیام نور، غلامرضا بخشی خانیکی اظهار داشت: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان تهران اقدام به تاسیس و راه اندازی اولین 'کلینیک کسب و کار' در این مرکز علمی و ارائه خدمات ویژه با هدف رونق تولید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای اولین بار در ایران بهبود فرآیندهای کسب و کار و ارتقای بهره وری با بهره مندی از نوروساینس (اعصاب شناختی) در دانشگاه پیام نور انجام می شود.
کاهش بحران بازاریابی و فروش با بهره گیری از نورومارکتینگ (بازاریابی عصبی)، شناسایی موانع تولید و مشاوره جهت ارتقای سطح تولید، آسیب شناسی فرایندهای مدیریتی و ارائه مدل جهت افزایش سرمایه، ارتقای سطح خلاقیت در کسب و کار باتوجه به شناخت نیاز بازار، برگزاری دوره های تخصصی با هدف ارتقای توانمندی های فردی، گروهی و سازمانی از جمله اهداف و برنامه های کلینیک کسب و کار است.
یادآور می شود، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان تهران، نخستین 'مدرسه استعدادیابی و کارآفرینی' را نیز با هدف شناسایی استعدادها و توانمندی های دانش آموزان، دانشجویان و سایر افراد جامعه، افزایش روحیه کارآفرینی، توانمندسازی، مهارت آموزی و توسعه شایستگی ها جهت ورود و معرفی آن ها به حوزه کسب و کار و کارآفرینی راه اندازی کرده است.
**9484** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه پيام نور راه اندازي كلينيك كسب و كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دهه کرامت فرصتی برای ارتقای معارف ولایی
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • پیام تبریک فرمانده کل ارتش به مناسبت روز معلم
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران