Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@20:42:37 GMT

توسعه دانشگاه پیام نور در کشورهای اسلامی

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۹۷۱۱

توسعه دانشگاه پیام نور در کشورهای اسلامی

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه پیام نور، محمدحسن دوگانی در حاشیه بازدید از دانشگاه پیام نور شیراز افزود: در برنامه ششم توسعه برای دانشگاه پیام نور فرصت طلایی ایجاد شده که در گسترش و پیشرفت آینده دانشگاه هم از نظر علمی وهم از نظر توسعه ای بسیار مفید خواهد بود.
وی افزود: در قالب این برنامه، به دانشگاه پیام نور اجازه داده شده است تا با همکاری دانشگاه های معتبر بین المللی و داخلی نسبت به ایجاد هاب بین المللی دانشگاهی برای ایجاد دوره های مشترک اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: پس از ابلاغ برنامه ششم توسعه، دانشگاه پیام نور با چند دانشگاه بزرگ و بین المللی دنیا مکاتبه و ارتباط لازم برای ایجاد این دوره های مشترک آموزشی فراهم کرده است.
معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تاکنون 13 واحد بین المللی دانشگاه پیام نور در کشورهای اسلامی راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: به دنبال توسعه واحدهای بین المللی دانشگاه در کشورهای جهان اسلام هستیم.
وی ادامه داد: با راه اندازی این دوره ها با کمک دانشگاه های بین المللی و صدورگواهینامه های مشترک، دانشگاه در یک روند آموزشی و پژوهشی جدیدی قرار می گیرد که نه تنها از خروج نخبگان برای تحصیلات تکمیلی به خارج از کشور جلوگیری خواهد کرد بلکه با روش های مجازی و نیمه حضوری دانشجویان کثیری را از کشورهای منطقه و حتی خاور دور از طریق شبکه تلویزیونی جذب خواهد شد که این موضوع در گسترش مرزهای دانش و دیپلماسی علمی نیز می تواند بسیار موثر واقع شود.
دوگانی یادآور شد: گام دوم دانشگاه در رسالت جدید خود توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی به خصوص دوره های کارشناسی ارشد و دکتری به صورت نیمه حضوری، مجازی و ترکیبی خواهد بود که از این طریق هم به دوهدف مهم خویش که گسترش عدالت آموزشی در داخل و گسترش مرزهای دانش و فعالیت های برون مرزی می باشد، خواهد رسید.
وی همچنین در بازدید از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه پیام نور شیراز، ضمن ارزیابی مثبت از فعالیت های صورت گرفته در این مرکز، ابراز امیدواری کرد با توجه به پتانسیل های موجود در زمینه های صنایع دستی و همچنین کاشت گیاهان دارویی نیزدراین مرکز اقدامات لازم صورت گیرد.

** حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کوی دانشگاه تهران افتتاح شد
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کوی دانشگاه تهران با حضور رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های کشور و معاونین دانشگاه تهران افتتاح شد.
به گزارش ایرنا به نقل از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، حجت‌الاسلام محمد محمدیان، در آیین افتتاح این مرکز گفت: مهم‌ترین وظیفه حوزه علوم اسلامی این است که شاگردی قرآن و اهل‌بیت ( ع ) را در میان دانشجویان گسترش داده و نهال وجودی آن‌ها را به شجره طیبه تبدیل کند.
وی افزود: امیدواریم به کمک خود دانشجویان همچنین ظرفیت‌هایی که با همکاری نهاد و مدیران ارشد دانشگاه فراهم می‌شود، بستر مناسب برای آبیاری نهال‌های وجودی دانشجویان و به کمال نهایی رساندن آن‌ها ایجاد شود زیرا که نور در هر کجا که باشد به دیگران روشنایی می‌بخشد.
رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها خطاب به دانشجویان گفت: عمر دوران دانشجویی بسیار کوتاه است و شما باید این فرصت‌ها را غنیمت بشمارید و هم‌اکنون که بهترین اساتید در بهترین مراکز آموزشی عالی در اختیار شما است از فرصت‌ها، خوب استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام روح الله حریزاوی، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان نیز در این مراسم با اشاره به استقبال دانشجویان کوی دانشگاه تهران گفت: امروز شاهد افتتاح حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در یکی از بهترین مراکز دانشگاهی هستیم، ساختمانی که در یک حرکت جهادی در زمانی نزدیک به ۶۰ روز آماده بهره‌برداری شد و امیدواریم با الگوی جذب فعال و جذب چهره به چهره، شاهد گسترش هر چه بیشتر فعالیت‌های این مرکز در کوی دانشگاه باشیم.

** افزایش همکاری علمی دانشگاه های خوارزمی و مدیترانه شرقی قبرس
رئیس دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس (EMU) در دیدار با رئیس دانشگاه خوارزمی خواستار برگزاری دوره های مشترک بین المللی و تبادل استاد و دانشجو شد.
به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه خوارزمی، با توجه به تصمیم وزارت علوم تحقیقات و فناوری مبنی بر اولویت دانشگاه خوارزمی بر بین المللی شدن، یکی از اقدامات پیش رو برگزاری دوره های مشترک بین المللی است.
بدین منظور و با توجه به اولویت ارتباط با کشورهای همسایه و اشتراکات فرهنگی، مسئولان دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس، با رئیس و مسئولان دانشگاه در تهران دیدار و گفت و گو کردند.
در این دیدار محمد علی سبحان اللهی رئیس دانشگاه خوارزمی، ضمن معرفی فعالیت های جدید دانشگاه، اولویت‌های اصلی را تبادل استاد و دانشجو در چارچوب دوره های مشترک بین المللی و انجام پروژه های تحقیقاتی بین المللی با توجه به توانمندی های دانشگاه در زمینه های نفت و گاز، پلاسمای پزشکی، تحقیقات سلولهای بنیادی و علوم انسانی اعلام کرد.
در ادامه نجداد، رئیس دانشگاه EMU با معرفی این دانشگاه به عنوان دانشگاهی جامع با ۲۰ هزار دانشجو که نیمی از آن خارجی هستند و در نظام رتبه بندی تایمز در رده دانشگاه های با رتبه ی ۶۰۰ جهانی قرار دارند؛ اظهار داشت که پذیرش دانشجویان خارجی در آن دانشگاه در جایگاه خوبی قرار دارد. ۳۸۰ عضو هیات علمی از ۶۸ کشور دنیا در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند.
وی در ادامه ضمن استقبال از همکاری با دانشگاه خوارزمی، خواستار برگزاری دوره های مشترک بین المللی و تبادل استاد و دانشجو شد.
فراهنگ**9187**1823 خبرنگار: حمیدرضا بازگشا * انتشار: طاهره نبی اللهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول

رییس مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در کارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات که با حمایت این اپراتور برگزار می‌شود، به تحلیل روندهای فنی و افق دید سیاست‌گذاران جهانی حوزه مخابرات پرداخت. - اخبار بازار -

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دوازدهمین کارگاه بین المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حضور نظریه پردازان برجسته داخلی و بین المللی و با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه 12 لغایت 13 اردیبهشت 1403 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود که کاربرد اصلی آن گسترش مرزهای دانش در این حوزه است.

 

این رویداد که به شکل هیبرید و با ترکیبی از سخنرانان به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، دارای سخنرانانی در سطح جهانی، گفتگوهای عمومی و جلسات فنی در زمینه طیف متنوعی از موضوعات اساسی و کاربردی در تئوری ارتباطات و اطلاعات است.

 

سخنرانان کلیدی این کارگاه دو روزه (IWCIT 2024) که بر مسائل بنیادین در حوزه مخابرات و تئوری اطلاعات تمرکز دارد و کاربرد اصلی آن در راستای گسترش مرزهای دانش در این حوزه است، «مازیار میررحیمی از موسسه ملی تحقیقات علوم و فناوری دیجیتال فرانسه»، «سینِم کُلری از دانشگاه کوچ ترکیه»، «محمدتقی حاجی آقایی از دانشگاه مریلند» و «مروان دِبا از دانشگاه خلیفه امارات» هستند.

 

در روز نخست و افتتاحیه این کارگاه بین المللی، وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بخش صنعت به مرور توسعه نسل های فناوری تلفن همراه پرداخت و تمرکز خود را بر نسل های پنجم و ششم ارتباطی قرار داد.

 

شاه منصوری با تأکید بر اینکه پیش بینی روندها بر موفقیت 70 تا 80 درصدی 5G تا چشم انداز 2027 است، اظهار کرد: این کندی پیشرفت در حالی است که اتحادیه بین المللی مخابرات در نوامبر 2023 تحت IMT-2030، چارچوبی را برای توسعه استانداردها و فناوری های رابط رادیویی 6G منتشر کرد و بنابراین برای سالجاری انتظار حرکت به سمت 5.5G را از سمت اپراتورهای تلفن همراه داریم.

 

رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به برخی شاخص ها نظیر سرویس بهتر، شبکه سریع تر و انعطاف پذیری بیشتر برای 6G عنوان کرد: در شرایطی که اپراتورها به کندی در توسعه 5G پیش می روند و دلایل اصلی این رفتار ناشی از هزینه های بالای سرمایه گذاری و کشش بازار (مشکلات اقتصادی سمت بازار) در این نسل است، اما سازمان توسعه استانداردهای مخابراتی 3GPP در انتشار نسخه 18 به نقش تأثیرگذار ارتباطات مبتنی بر ماهواره در 5G و 6G پرداخته است.

 

به گفته وی در این نسخه بر دسترسی ماهواره ای مبتنی بر باندهای فرکانسی بالای 10 گیگاهرتز برای سرویس دهی به سکوهای ثابت و متحرک اشاره شده و هدف از آن، بهینه سازی بیشتر عملکرد دسترسی ماهواره ای، پرداختن به باندهای جدید با الزامات قانونی خاص آنها و پشتیبانی از قابلیت ها و خدمات جدید با ادامه تکامل نسل های جدید ارتباطی است.

 

شاه منصوری در ادامه ضمن اشاره به برخی پروژه های تحقیقاتی نسل بعدی ارتباطات در مراکزی همچون Horizon Europe، SNS و NEXTG ALLIANCE، به تحلیل وضعیت پیشرفت در این عرصه و بیان برخی دیدگاه ها نسبت به فناوری نسل آینده مخصوصا در حوزه «فرکانس» که نیازمند باند تراهرتز است، پرداخت.

 

گفتنی است این کارگاه (Iran Workshop on Communication and Information Theory) با هدف توسعه و بسط دانش در زمینه های بنیادین تئوری اطلاعات و مخابرات و ارتقاء جایگاه علمی کشور در زمینه نظریه مخابرات و ایجاد بستر مناسب برای همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور با مراکز معتبر جهانی در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم